HTML

HTML

HTML

Blogom?!

hogy miről szól? esetleg rólam.. de ez egyáltalán nem biztos

Látoga-tó

nézelödő akad

Linkblog

Archívum

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Szerzők

2008.07.10. 13:18 superman

jujjha

madárfüttyös jóreggelt. hát ma se mentünk strandra, mer az idő nem valami fényes. de majd holnap! nagyon remélem. bár holnap este parti van kialakulóban, de én sokáig nem mehetek, ugye a cigi miatt.. barátnőm meg a barátnőjénél alszik. nem tudom még mi lesz. két szülinapra hívtak. lehet mindkettőre benézünk.

tegnap este voltunk moziban. a hancockot néztük. hát ez a film.. nem valami nagy durranás. kisebb gyerekeknek tökéletes, de amúgy nem lett jó. azér szerencsére a poénok ütnek. értelme a filmnek nem volt ( melyiknek van? ), de el lehetett szórakozni a szuperhős gondolatokkal. persze ennek is happyend lett a vége, így még izgalmas se volt. mindenki túlélte, uncsi volt.. és rövid is. de legalább egy szállóige megmaradt. " szép..munka..volt" érti, aki megnézi. hát a filmről ennyit. hogy a film alatt mik történtek, arról ennyit se.

film előtt a barátnőm barátnője rágyújtott egy szálra. rendesen rászokott amíg két hétig németországban volt. és megkínált.. és..és.. elutasítottam. nem azér mer nem akarok szívni. azér mer nem akarom, hogy megin lebukjak, nem fogok a plaza főbejárata előtt cigizni. de a lényeg, hogy nem szívtam. film után hazakísértem barátnőm barátnőjének a barátját ( bonyolodik, mi? ), mer a lányokat hazavitték. aztán miután hazakísértem, értem is jött apa. itthon még olvastam egy kicsit, de aztán jöttek az álommanók, lecsukát a szemeim, kihúzták a fényt az agyamból és beleültették az álmot. nna ez túl rövid lett. úgyhogy egy sztori:

ugyancsak tél volt. hétvége, este. egy parkban ittuk a szokásosat, és ránk jött a vandálkodás. persze csak a jobbik fajtából, mer mi nem olyanok vagyunk szerencsére. gondoltuk gyújtsuk fel azt a műanyag kukát. jó, remek ötlet! szerezzünk falevelet, meg gallyakat. télen, mikor havas volt minden, nem találtunk semmi szárazat ( meglepő ). megnéztük a kuka környkékét. találtam egy sálat, majd eleresztettem egy azóta szállóigévé vált mondatot. - biztos valakié volt! - többiek helyeseltek, biztos így volt. nna  a sálat is belegyömöszöltük a kukába. az sem akart meggyulladni. jó akkor tömködjük tele papírzsebkendővel. elmentünk az éjjelnappali boltba és vettünk egy százas zsepit. beleszórtuk az egészet a kukába. most már meg kell, hogy gyulladjon. örültünk a fejüknek. elő az öngyuszival. meggyújtottunk egy papírzsepit és bedobtuk az égő zsepit a kukába a többi közé. nem akart meggyulladni. megcsináltuk mégegyszer. nem akart meggyulladni. nna mégegyszer. az istenért sem akart meggyulladni. jóvanám, megelegéltük, beleúrgtunk egy nagyot a kukába, és ott hagytuk mindenenestül. sálastul, tejesdobozostul, zsepistül a fenébe. így történt, hogy egyik téli hétvégén nem sikerült tüzet csinálni, egy zöld műanyagkukából. azóta sem próbálkoztunk vele. de mással igen. folyt. köv.

a téli hétvégi esték történetének közel sincs vége :] csináltunk pár hülyeséget, meglátjátok ti is. de ezekről majd később. pacsii

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://superman.blog.hu/api/trackback/id/tr4562142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása